7.2.2017 Asiakaslähtöisten tuotteiden ja
palveluiden kehittäminen

Sibeliustalo Puusepänverstas, klo 13-16

Tilaisuuden alussa Marco Kärkkäinen Neurosonic Oy:stä kertoo, miten käytäntö- ja asiakaslähtöinen idea voi kehittyä menestyväksi tuotteeksi. Alustuksen jälkeen käynnistetään kevään aikana toteutettava Lahti Soteuttamo –hackathon, joka on n. 4 viikkkoa kestävä, hyvinvointialan yrityksille, järjestöille ja julkisille toimijoille tarkoitettu kehittämistapahtuma. Työpajassa Soteuttamo –hackathonin käynnistää Elina Eerola Sitrasta.

Ilmoittautuminen työpajaan viimeistään 31.1.2018 klo 16.00 mennessä tästä linkistä 

Työpajan ohjelma.

LAHTISoteuttamo –hackathon on hyvinvointialan yrityksille, järjestöille ja julkisille toimijoille tarkoitettu kehittämistapahtuma.  Tavoitteena on kehittää laadukkaita täsmäratkaisuja alan toimijoiden esille nostamiin haasteisiin. Haasteita työstetään 7.2. työpajan iltapäivässä.

Hackathonissa toimeksiantajilla eli haasteen omistajilla on mahdollisuus saada kehittämisryhmä pohtimaan, ideoimaan ja löytämään uusia ratkaisumalleja haasteeseen.

Kehittämisryhmiin haetaan ilmoittautumisen kautta monialaisesti AMK- ja yliopisto-opiskelijoita, mutta ryhmiin voi ilmoittautua myös muut tuotteiden ja palveluiden kehittämisestä kiinnostuneet.

Ilmoittautuminen kehittämisryhmiin alkaa 19.2. HYVÄ-hankkeen nettisivujen kautta.

Ratkaisut kehittämishaasteisiin esitellään 11.4. järjestettävässä työpajassa, jossa valitaan parhaat kehittämisideat sekä palkitaan parhaimmat kehittämisryhmät.

Viestiseinä

Jos et pysty osallistumaan työpajaan, voit ehdottaa työstettäviä haasteita viestiseinän avulla 7.2. mennessä .

Viestiseinä ei vaadi erillistä kirjautumista vaan avautuu suoraan tämän linkin kautta.

Kerro viestilapulla, mikä haaste tarvitsisi mielestäsi uudenlaisia ratkaisuja. Viestilaput ovat nimettömiä, mutta jos haluat yhteydenottoa, muista laittaa viestilappuun omat yhteystietosi. Voit myös tykätä tai kommentoida seinälle jo laitettuja haasteita.

Start typing and press Enter to search